Kinderwerking

Kinderwerking

Tijdens de schooldagen opent ‘t Leebeekje zijn deuren voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Op hetzelfde groene domein van de speelpleinwerking staat een kleurig gebouw waarin bij slecht weer de leukste activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Om even op adem te komen zoeken de kinderen elkaar op in de ontmoetingsruimte. Ze amuseren zich met een gezelschapsspel of kijken naar hun favoriete T.V.-programma. Op het terrein naast het gebouw kunnen ze voetballen, basketbal spelen of badmintonnen. Ook verstoppertje spelen, schommelen of gewoon kuieren met vriendjes en vriendinnetjes behoren tot de mogelijkheden. In een rustig studielokaal krijgen kinderen de kans om schooltaken te maken of om hun lessen voor te bereiden. Wie een duwtje in de rug nodig heeft, vraagt steun aan de studiebegeleider. Inspanning wordt altijd beloond, want na het schoolwerk lonken de vele activiteiten in de ontmoetingszaal. “Echt vrij kiezen om creatief te spelen”, is het motto van de kinderwerking.

Praktische informatie

Open op de schooldagen dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.00 uur, op woensdag van 14.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 15u15 tot 17u15. Dinsdag en donderdag van 15.15u tot 16.30u:  Huistaakbegeleiding

Kostprijs: €4 voor één jaar van 1 september tot 30 juni.

Wijzigingen zijn altijd mogelijk! Meer informatie over wijzigingen of het programma van de Kinderwerking vind je op onze Facebookpagina: VZW ‘t Leebeekje.