Overgangsfeest woensdag 26 juni

Overgangsfeest woensdag 26 juni

Beste ouders, (ex-)leden, (ex-)animatoren, vrienden, buren, sympathisanten en partners van ’t Leebeekje,

De meesten onder ons weten al geruime tijd,  dat vzw ’t Leebeekje eind juni 2019 haar activiteiten stopzet.  Inderdaad,  het is nu ook officieel, de infrastructuur en deels de werking van vzw ’t Leebeekje worden overgedragen naar  vzw Bloemenstad.  De reden ligt in het feit dat enkele personen dit jaar met pensioen gaan én dus niet langer actief zijn.

We blikken dankbaar terug op de voorbije 35 jaar aanwezigheid van een kinder-, een jongeren- en een speelpleinwerking in Nieuw Gent.   De toekomst is verzekerd met het overdragen van onze werking naar vzw Bloemenstad.

Waar in 1985 bij de start van ’t Leebeekje nauwelijks ‘iets’ was voor de Jeugd van Nieuw Gent, zijn er tegenwoordig tal van organisaties en activiteiten die zich richten op kinderen en jongeren in onze wijk.

Op woensdag 26 juni 2019  wordt er op de terreinen van ’t Leebeekje een overgangsfeest gehouden  waarbij letterlijke en figuurlijk DE FAKKEL wordt door gegeven aan vzw Bloemenstad.

IEDEREEN IS WELKOM!

 

Vanaf nu willen we wekelijks, via talrijke foto’s uit de jonge en oude doos,  herinneringen ophalen.

Comments are closed.